Започни Кариера Во МИН-ЕКС

Доколку сте заинтересирани за кариера во “Мин-Екс”, а воедно сте подготвени да одговорите на предизвикот што го нудиме, испратете ни ваша апликација / CV електронски на е-маил: info@min-eks.com

ИСПРАТИ CV