Наградна игра, список на добитници од третото извлекување

Список на добитници од третото извлекување на големата јубилејна наградна игра 20 години  МИН-ЕКС

 • Александар Видиков “СКАРА”
 • Дафинка Стамаџиева “ФРИЖИДЕРЧЕ”
 • Томе Атанасов “ФРИЖИДЕРЧЕ”
 • Соња Јаковлеска “ПОП МАСА СО 4 СТОЛА”
 • Силвана Илчева “ЧАДОР ЗА СОНЦЕ”
 • Јорданчо Ѓорчев “ЛУЛКА”
 • Панче Видиков “БАМБУС ГАРНИТУРА”
 • Костова Марија “СЕТ ВЕРАНДА”
 • Елена Трајкова “МАСА МЕТАЛ СТАКЛО СО ДВА СТОЛА”
 • Ангелчо Гелов “БАЗЕН”
 • Костова Марија “СЕТ БАЛКОН”
AUTHOR

min-eks

All stories by: min-eks