Наградна игра, список на добитници од второто извлекување

Список на добитници од второто извлекување на големата јубилејна наградна игра 20 години  МИН-ЕКС Карова Велика “СКАРА” Наташа Колева “ФРИЖИДЕРЧЕ” Верица Ристева “ФРИЖИДЕРЧЕ” Весна стојанова “ПОП МАСА” Данова Перса “ЧАДОР ЗА СОНЦЕ” Димитар Вешков “ЛУЛКА” Сашко Станоев “БАМБУС ГАРНИТУРА” Милошева Валентина “СЕТ ВЕРАНДА” Лилјана Николова “СЕТ МАСА СО ДВА...
Read More >>