Наградна игра, список на добитници од третото извлекување

Список на добитници од третото извлекување на големата јубилејна наградна игра 20 години  МИН-ЕКС Александар Видиков “СКАРА” Дафинка Стамаџиева “ФРИЖИДЕРЧЕ” Томе Атанасов “ФРИЖИДЕРЧЕ” Соња Јаковлеска “ПОП МАСА СО 4 СТОЛА” Силвана Илчева “ЧАДОР ЗА СОНЦЕ” Јорданчо Ѓорчев “ЛУЛКА” Панче Видиков “БАМБУС ГАРНИТУРА” Костова Марија “СЕТ ВЕРАНДА” Елена Трајкова “МАСА...
Read More >>

Наградна игра, список на добитници од првото извлекување

Добитници на наградите од првото извлекување на големата јубилејна нагрaдна игра 20 години маркети МИН-ЕКС се:  Панда Нефтенчева – ЛУЛКА  Славица толова – СКАРА  Таца-Нано – ФРИЖИДЕР за на плажа  Костов Ѓоко – ЧАДОР  Елизабета Еленова – ФРИЖИДЕР  Драги Витанов – ВЕРАНДА сет гарнитура  Живка Баковска – БАЗЕН  Ѓорѓиева...
Read More >>