Наградна игра, список на добитници од третото извлекување

Список на добитници од третото извлекување на големата јубилејна наградна игра 20 години  МИН-ЕКС Александар Видиков “СКАРА” Дафинка Стамаџиева “ФРИЖИДЕРЧЕ” Томе Атанасов “ФРИЖИДЕРЧЕ” Соња Јаковлеска “ПОП МАСА СО 4 СТОЛА” Силвана Илчева “ЧАДОР ЗА СОНЦЕ” Јорданчо Ѓорчев “ЛУЛКА” Панче Видиков “БАМБУС ГАРНИТУРА” Костова Марија “СЕТ ВЕРАНДА” Елена Трајкова “МАСА...
Read More >>

Наградна игра, список на добитници од првото извлекување

Добитници на наградите од првото извлекување на големата јубилејна нагрaдна игра 20 години маркети МИН-ЕКС се:  Панда Нефтенчева – ЛУЛКА  Славица толова – СКАРА  Таца-Нано – ФРИЖИДЕР за на плажа  Костов Ѓоко – ЧАДОР  Елизабета Еленова – ФРИЖИДЕР  Драги Витанов – ВЕРАНДА сет гарнитура  Живка Баковска – БАЗЕН  Ѓорѓиева...
Read More >>

Наградна игра, список на добитници од второто извлекување

Список на добитници од второто извлекување на големата јубилејна наградна игра 20 години  МИН-ЕКС Карова Велика “СКАРА” Наташа Колева “ФРИЖИДЕРЧЕ” Верица Ристева “ФРИЖИДЕРЧЕ” Весна стојанова “ПОП МАСА” Данова Перса “ЧАДОР ЗА СОНЦЕ” Димитар Вешков “ЛУЛКА” Сашко Станоев “БАМБУС ГАРНИТУРА” Милошева Валентина “СЕТ ВЕРАНДА” Лилјана Николова “СЕТ МАСА СО ДВА...
Read More >>